Forward to Health Innovation

GSHI 2023

Prijave za Forward to Health Innovation 2024 su u tijeku! 

Forward-To-Health-Innovation-2024-program-prijave

Unaprijedite zdravstveni sektor – inovacijom!

Program “Forward to Health Innovation” treću godinu zaredom otvara svoja vrata ambicioznim poduzetnicima u zdravstvu spremnima da svoje ideje pretvore u stvarnost. Ako želite riješiti određeni izazov u zdravstvu pomoću inovativnih rješenja, onda ste na pravom mjestu.

Zašto se prijaviti?

Suočeni s jedinstvenim izazovima startupa u zdravstvenom sektoru, od regulatornih barijera do potrebe za kliničkim dokazima, vaš put od ideje do tržišta može izgledati kao težak zadatak. Ali ne morate to raditi sami. “Forward to Health Innovation” pruža strukturiranu podršku, znanje i pristup ključnim dionicima potrebne za uspjeh.

Što program nudi?

Program uz podršku EIT Health zajednice u partnerstvu provode Sveučilište u Zagrebu i Smion, zasnovan na Healthcare Innovation Cycle framework metodologiji, nudi potporu kroz dva ključna segmenta – validaciji potrebe i dokazivanju koncepta te pripremi za financiranje: 

Validacija potrebe – kako istražiti i definirati nezadovoljene potrebe u zdravstvu te razviti početni prijedlog vrijednosti.

Dokaz koncepta i priprema za financiranje – testiranje ključne funkcionalnosti vašeg rješenja i priprema za prikupljanje financijskih sredstava.

Razlikujući se od tradicionalnih programa, ‘Forward to Health Innovation’ pruža specijaliziranu podršku kroz sve ključne korake za razvoj zdravstvene inovacije kao što su klinička i tržišna validacija, regulatorna usklađenost,  tehnički razvoj prema izlasku na tržište i prikupljanju financiranja. 

Tko može sudjelovati? Tražimo inovatore, istraživače, zdravstvene profesionalce i poduzetnike koji:

  • su identificirali specifičnu potrebu ili problem u zdravstvu.
  • imaju snažnu motivaciju i sposobnost za provođenje ciljanog istraživanja.
  • žele razviti startup oko inovativnog rješenja u digitalnom zdravstvu.
 

Kako se prijaviti?

Prijavite se kroz obrazac za prijavu na web stranici, opišite problem koji želite riješiti, tim koji stoji iza rješenja i motivaciju za sudjelovanje u programu. Prijave primamo i obrađujemo od 8.4.2024. zaključno s 8.5.2024. 

Što vas očekuje?

“Forward to Health Innovation” pruža vam specijaliziranu podršku za rješavanje problema i potreba u zdravstvenom sektoru. 

Mentorstvo: iskoristite individualno vodstvo od strane iskusnih mentora iz zdravstva i poslovnog svijeta

Mreža: povežite se s pružateljima zdravstvenih usluga, istraživačima i industrijskim stručnjacima

Radionice i edukacije: učite kroz interaktivne sesije koje pokrivaju sve od regulatornih zahtjeva do poslovne strategije u hibridnom obliku

Izloženost: predstavite svoj projekt investitorima i partnerima unutar i izvan EIT Health zajednice

Što čekate?

Saznajte više i pitajte sve što vas zanima na online Q&A sessionu – 19. travnja u 11:00! Prijavite se za Q&A session putem poveznice: https://bit.ly/FHI24QA 

 
Facebook
Twitter
LinkedIn